Over ons

Podozorg van Zijp

Wij zijn een echt familie bedrijf dat bijna 20 jaar geleden is gestart door Wim van Zijp. Hij is in 2003 begonnen als erkend register podoloog B op verschillende locaties in Leiden, Oegstgeest, Alphen en Leiderdorp.

Toen zijn klandizie steeds verder toenam schoot zijn zoon Mark van Zijp hem te hulp. Hij ronde in 2014 tevens de opleiding Podologie af waarna zij samen besloten een vaste praktijk te beginnen naast de Beterlopenwinkel te Leiderdorp. Dineke van Zijp is telefoniste en verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden binnen de praktijk.

Vanwege de toenemende vraag naar goede voetzorg is Audrey Berbee per 2014 bij ons in dienst getreden. Zij was al 1 dag per week bij ons werkzaam om praktijkervaring op te doen, maar na het afronden van de opleiding podologie is zij een vaste kracht. Met haar achtergrond als pedicure is zij een goede aanvulling in de praktijk.

Ten slotte is per 2020 zus Jolanda van Zijp het team komen versterken. Zij is werkzaam als Podotechnicus in de werkplaats voor het vervaardigen van de steunzolen. Zij combineert dit met administratieve werkzaamheden.

Onze specialisten

Mark van Zijp

Mark van Zijp

Registerpodoloog A/B Echografist

Wim van Zijp

Wim van Zijp

Registerpodoloog A/B

Audrey Berbee

Audrey Berbee

Registerpodoloog

Dineke van Zijp

Dineke van Zijp

Receptionist / administratief medewerkster

Jolanda van Zijp

Jolanda van Zijp

Podotechnicus / receptioniste

Vertrouwde samenwerkingen met