Maatregelen omtrent coronavirus

We kunnen niet om alle berichtgeving rondom het coronavirus heen. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en doen er alles aan om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

De volgende maatregelen zijn op dit moment van toepassing:

– Hygiëne staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Na ieder klantencontact wassen wij grondig onze handen en desinfecteren de werkomgeving.
– Wij zullen bij het begroeten geen handen meer schudden.
– Wij vragen onze klanten ook de richtlijnen van het RIVM te volgen en de afspraak te verplaatsen indien er sprake is van verkoudheidsklachten, hoesten, keelpijn of koorts.
– De controle afspraak na 6 weken kan in sommige gevallen ook telefonisch. Wij zullen u in de week van de controle afspraak bellen voor een telefonisch consult. Mocht er aan de hand van deze afspraak behoefte zijn om toch langs te komen dan plannen wij direct een afspraak in.

Mochten er verdergaande maatregelen worden getroffen waardoor ook wij genoodzaakt zijn de deuren tijdelijk te sluiten dan zullen wij u hier direct van op de hoogte stellen.

Veel sterkte en gezondheid toegewenst namens het hele team van Podologiepraktijk van Zijp.

Maak uw Podologie afspraak

Heeft u klachten aan uw voeten of aan uw tenen, benen of rug? Wacht niet te lang met het probleem aan te pakken en maak een afspraak met onze podotherapeut.

Vertrouwde samenwerkingen met