Gilofa steun- en reiskousen

Opgezette voeten en enkels, zware benen, een vermoeid- of kriebelig gevoel. Vervelende klachten die veel invloed kunnen hebben op uw dagelijks functioneren

Lichaamsbeweging is natuurlijk het beste middel om deze been- en voetklachten te voorkomen, maar het komt echter maar al te vaak voor dat u gedurende de dag veel zit of lang staat en hiertoe niet in de gelegenheid bent. Dit kan zijn vanwege uw beroep, lichamelijke ongemakken of vanwege lange auto-, vlieg- of treinreizen. Om te voorkomen dat uw klachten tot onomkeerbare aandoeningen kunnen gaan leiden is het verstandig om steun- en reiskousen te dragen.
De kousen van Gilofa werken preventief.

Helaas hebben zo’n 350.000 mensen te maken met een aandoening aan het lymfvatenstelsel. Lymfoedeem, een ophoping van vocht in het lichaam die ontstaat door een probleem met het lymfestelsel, is hier een gevolg van. Lymfoedeem kan een aangeboren aandoening zijn maar het is ook mogelijk dat dit zich later ontwikkelt. Als gevolg van een behandeling van kanker, wondroosinfectie, een breuk of orthopedische operatie. Bij lymfoedeem voelen benen vaak zwaar en vermoeid aan, worden dikker, tintelen en geven een gespannen gevoel. Voor deze groep mensen is het dragen van steunkousen dan ook van groot belang.

De kousen van Gilofa zijn comfortabel, modern en in vele kleuren verkrijgbaar.
Wij verkopen de Gilofa steun- en reiskousen in onze praktijk aan de Splinterlaan.